Mattoliike ELSE Oy
Hitsaajankatu 1
00810 HELSINKI
Puh. 010 320 7150

Palvelemme
Ark.
La

10-19
10-17

Else MattomyyntiLaadukkaita mattoja kaikkiin tarpeisiin
Olohuoneen matto Työhuoneen matto Keittiön matto Lastenhuoneen matto Käytävämatto ja eteismatto Allergiaystävällinen Sähköistymätön Kestää lattialämmityksen

Materiaali

Perinteiset kotimaiset kangaskudematot on kudottu 100% puuvillasta. Ne tuovat kotiisi ja loma-asuntoosi elävyyttä ja käytännöllisyyttä, sillä näitä mattoja on tunnetusti helppo käsitellä ja pestä.

Mallisto

 Anni räsymatto, ELSE  Punainen räsymatto, ELSE  Punamusta räsymatto, ELSE  Annette räsymatto, ELSE  Vihreä räsymatto, ELSE Säde-räsymatto, ELSE Emilia-räsymatto, ELSE Säde-räsymatto, ELSE Tupa-räsymatto, ELSE Kirjava räsymatto, ELSE Jukka Rintala Design, ELSE Yksivärinen räsymatto, ELSE Mustavalkoinen räsymatto, ELSE

Valikoimassamme on klassisten kuosien lisäksi moderneja värejä ja malleja. Oman mallistomme lisäksi meiltä löytyy mm. Jukka Rintalan suunnittelemia raidoituksia ja väriyhdistelmiä.

Kymmenien kuosien ja tuhansien värisävyjen lisäksi saat mattojamme omien mallisuunnitelmiesi ja mittojesi mukaisesti.

Koko ja väri

Vakiokokojen lisäksi räsymattoja kudotaan toive pituuksiin vakioleveyksillä 75cm, 80cm, 120cm, 140cm ja 160cm.

Yli 160 cm leveitä puuvillamattoja on mahdollista saada puuvillatrikoosta. Maton tuntuma on hieman paksumpi kuin kangaskuteesta tehdyssä räsymatossa. Leveyttä saa jopa 250 cm asti.

Mattojamme saat perinteisesti hapsuilla tai kantattuna, niin kuin itse haluat.

Myymälässä esillä laajempi valikoima malleja ja värejä.

Mattoliike ELSE Oy - 2013 © Patric Puola