Mattoliike ELSE Oy
Hitsaajankatu 1
00810 HELSINKI
Puh. 010 320 7150

Palvelemme
Ark.
La

10-19
10-17

Else MattomyyntiLaadukkaita mattoja kaikkiin tarpeisiin
Käytävämatto ja eteismatto Kuramatto Allergiaystävällinen Hylkii likaa Sähköistymätön Hylkii nesteitä Liukuestepohjustus Kestää lattialämmityksen Vaikeasti syttyvä

Veneeseen, asuntovaunuun ja asuntoautoon

Kun kohteena on vene tai asuntovaunu tarvitaan mattomateriaaleja, jotka ovat mukavia paljaan jalan alla, mutta kestävät silti kovaa kulutusta sekä hylkivät nestettä ja likaa.

 Muotoillut venematot, ELSE  Muotoillut venematot, ELSE Muotoiltu venematto, ELSE Muotoiltu polyamidimatto, ELSE  Nukkapintainen venematot, ELSE  Muotoiltu venematot, ELSE Maton reunus painonapilla, ELSE Sininen polyamidimatto, ELSE Beige polyamidimatto, ELSE  Maton reunus painonapilla, ELSE Muotoiltu venematto, ELSE

Materiaali

Venemattovalikoimassamme on saatavilla monia sopivia materiaaleja. Esimerkiksi villa sekä synteettiset kuidut kuten polyamidi soveltuvat mainiosti veneeseen tai asuntovaunuun. Näissä materiaaleissa on valmiina suoja likaa ja kosteutta vastaan, joten matto on helppo pitää puhtaana.

Koko ja väri

Teemme vene-ja asuntovaunumatot muotoonleikattuna ja kantattuna. Voit tuoda esim. sapluunat tai entiset matot meille malliksi. Pääset helposti myös sovittamaan mattomallejamme, kun tulet veneelläsi Helsingin Herttoniemen Kipparlahden venesatamaan. Myymälämme on aivan sataman vieressä.

Kuoseja on saatavilla yksivärisenä, kuviollisena, neulottuna tai aukileikattuna. Asiantunteva myyjä auttaa löytämään mieluisan vaihtoehdon.

Myymälässä esillä laajempi valikoima malleja ja värejä.

Mattoliike ELSE Oy - 2013 © Patric Puola