Mattoliike ELSE Oy
Hitsaajankatu 1
00810 HELSINKI
Puh. 010 320 7150

Palvelemme
Ark.
La

10-19
10-17

Else MattomyyntiLaadukkaita mattoja kaikkiin tarpeisiin
Olohuoneen matto Työhuoneen matto Keittiön matto Käytävä- ja eteismatto Kuramatto Allergiaystävällinen Hylkii likaa Sähköistymätön Hylkii nesteitä Liukuestepohjustus Kestää lattialämmityksen Vaikeasti syttyvä

Meiltä löydät laajan valikoiman luonnonkuituisia sisalmattoja, jotka soveltuvat vaativampaankin käyttöön.

Musta/beige sisalmatto, ELSE Villa-sisalmatto, ELSE Musta sisalmatto, ELSE Rouhea sisalmatto, ELSE Beige/musta sisalmatto, ELSE  Nutria/Rouhea sisalmatto, ELSE Pyöreä sisalmatto, ELSE Kupari sisalmatto, ELSE Letitetty sisalmatto, ELSE Ovaali sisalmatto, ELSE Ovaali sisalmatto, ELSE Ovaali sisalmatto, ELSE Kirjava sisalmatto, ELSE Ruskeankirjava sisalmatto, ELSE Puna/musta sisalmatto, ELSE Ruskeankirjava sisalmatto, ELSE Natur sisalmatto, ELSE Muotoon tehty sisalmatto, ELSE

Materiaali

Sisal on luonnon raaka-aine parhaimmillaan. Se kestää kovaa kulutusta, soveltuen mainiosti eteis- ja käytävämatoksi. Tiiviin ja tasaisen pintansa ansioista se on helppo pitää puhtaana.

Mallisto

Valikoimassamme on sekä Keski-Euroopassa valmistettua lateksipohjusteista että suomalaista EVA-pohjustettua sisalmattoa. Nämä molemmat pohjustukset soveltuvat kaikille lattiapinnoille, myös lattialämmitteiseen kohtaan jättämättä jälkiä lattiaan.

Osaa sisalmatoistamme saat myös ilman pohjustusta, jolloin matosta tulee molemmin puolin pidettävä.

Koko ja väri

Valikoimassamme on kymmeniä värejä ja kuoseja. Kirjavasta ja värikkäästä aina hillittyyn yksiväriseen.

Vakioleveyksillä 67cm, 90cm, 120cm, 160cm ja 200cm saat kauniin kudotun reunan sisalmattoihin, jolloin kanttaus tulee vain maton päihin, eikä matosta tule näin reunoiltaan paksu. Ovikin mahtuu aukeamaan sujuvasti maton päällä, jos kodissasi on matala kynnys.

80cm vakioleveydellä kanttaus tulee myös maton pitkiin sivuihin. Suurin mahdollinen leveys on 400cm, pituus vapaa.

Kanttaus voidaan tehdä muotoonleikatuissa matoissa leveällä tai kapealla puuvillakantilla. Saatavilla on myös kapea keinokuitu-, ylellinen nahka- tai lankakanttaus.

Kaikki sisalmattomme ovat saatavilla myös omilla leveys- ja pituusmitoilla.

Pyöreät ja ovaalit ovat myös mahdollisia.

Myymälässä esillä laajempi valikoima malleja ja värejä.

Mattoliike ELSE Oy - 2013 © Patric Puola