Mattoliike ELSE Oy
Hitsaajankatu 1
00810 HELSINKI
Puh. 010 320 7150

Palvelemme
Ark.
La

10-19
10-17

Else MattomyyntiLaadukkaita mattoja kaikkiin tarpeisiin
Olohuoneen matto Työhuoneen matto Keittiön matto Lastenhuoneen matto Käytävä- ja eteismatto Allergiaystävällinen Hylkii likaa Sähköistymätön Hylkii nesteitä Liukuestepohjustus Kestää lattialämmityksen Vaikeasti syttyvä

Materiaali

Paperinarumatto on ominaisuudeltaan mitä mainioin, sillä se on kuituna kulutusta kestävä, tiivis ja tasainen. Maton voit sijoittaa kodin joka tilaan. Paperinarumatot soveltuvat mainiosti myös toimistoihin.

Dora-matto, ELSE Dora-matto, ELSE Petra-matto, ELSE Minore-matto, Design by Hanna Korvela Minore-matto, Design by Hanna Korvela Minore-matto, Design by Hanna Korvela Duetto1, Design by Hanna Korvela Duetto2, Design by Hanna Korvela Piccolo2, Design by Hanna Korvela Duetto1, Design by Hanna Korvela Duetto2, Design by Hanna Korvela Duetto3, Design by Hanna Korvela Duetto Triple, Design by Hanna Korvela Duetto Stripe, Design by Hanna Korvela Panorama, Woodnotes K-tuoli, Woodnotes Katkaistu raita, Woodnotes Avenue, Woodnotes

Mallisto

Kauniit oman mallistomme Suomessa valmistetut Petra- ja Dora-matot valmistetaan paperinarusta ja puuvillasta. Näin saadaan tukeva, kaunis ja allergiaystävällinen matto.

Hanna Korvelan suunnittelemat tyylikkäät ja ajattomat paperinaru-puuvillamatot Duetto, Duetto Stripe, Duetto Triple ja Encore soveltuvat vaativampaankin käyttöön.

Kotimaiseen tuotantoon on myös jälleen tullut kaunis ja ylellinen Minore-villa-/paperinarumatto, jonka on suunnitellut Hanna Korvela. Matto on kudottu laadukkaasta mulesign vapaasta Uuden-Seelannin lampaanvillasta. Pinta on kauniin komiuloitteinen ja tuntuu vahvalta sekä ryhdikkältä. Oivallinen matto olohoneeseen sekä ruokapöydän alle.

Woodnotesin puuvillaloimeen kudotut 100% paperinarumatot ovat tekstiilitaiteilija Ritva Puotilan suunnittelemia. Woodnotes matot ovat allergiaystävällisiä ja lianhylkimiskäsiteltyjä, kuten myös Hanna Korvelan matot.

Evapolytex-matot ovat 100% paperinarua joihin kuuluu liukuestepohjustus. Evapolytex-huopapohjustus antaa ryhdikkyyttä matoille ja pitoa lattialla.

Villa- ja paperinarukuitujen yhdistelmät ovat pehmeiden pintojen ystäville. Laadukas villakuitu ei pöllyä, hylkii luonnostaan likaa, kestää kovaa kulutusta ja on lämmin jalan alla. Samalla paperinaru antaa ryhdikkyyttä ja napakkuutta matolle.

Koko ja väri

Kaikki paperinarumatot ovat saatavilla kymmenissä eri väreissä. Vakiokokojen lisäksi paperinarumattoja saa myös mittatilaustyönä. Suurin mahdollinen leveys 400cm, pituus vapaa.

Myymälässä esillä laajempi valikoima malleja ja värejä.

Mattoliike ELSE Oy - 2013 © Patric Puola