Mattoliike ELSE Oy
Hitsaajankatu 1
00810 HELSINKI
Puh. 010 320 7150

Palvelemme
Ark.
La

10-19
10-17

Else MattomyyntiLaadukkaita mattoja kaikkiin tarpeisiin
Olohuoneen matto Keittiön matto Lastenhuoneen matto Käytävämatto ja eteismatto Allergiaystävällinen Hylkii likaa Sähköistymätön Kestää lattialämmityksen Hylkii nesteitä Vaikeasti syttyvä

Skandinaavisella muovimatolla luot tilaan tyylikkyyttä, selkeyttä ja käytännöllisyyttä.

 Woodnotes in/out, Woodnotes  Woodnotes in/out, Woodnotes Asta sininen, Pappelina  Regina valkoinen muovimatto, Pappelina  Max musta muovimatto, Pappelina  Regina harmaa muovimatto, Pappelina  Molly ruskea muovimatto, Pappelina  Eira muovimatto, Pappelina  Linn valkoinen muovimatto, Pappelina  Regina muovimatto, Pappelina

Materiaali

Muovimattoja valmistetaan sekä PVC:stä että keinokuitupohjaisista raaka-aineista, kuten polypropeenista. Nämä materiaalit soveltuvat kodin joka tilaan, sillä ne ovat kestäviä sekä hylkivät vettä ja likaa erinomaisesti.

Nämä matot soveltuvat myös ulkotiloihin, kuten parvekkeelle/terassille tai vaikkapa uima-altaan eteen.

Mallisto

Pappelina-muovimatot valmistetaan käsityönä Ruotsissa ja mallit ovat Lina Rickardssonin suunnittelemia.

Näissä matoissa käytetään kaksi kertaa enemmän materiaalia kuin tavallisessa muovimatossa. Näin matoista saadaan pehmeän tuntuisia ja niitä voi pitää molemmin puolin.

Valikoimassamme on myös Woodnotes Outdoor in/out polypropyleenimatot, joilla on korkea suorituskyky ulkona ja muissa ympäristöissä. Woodnotes Outdoor in/out matto soveltuu mainiosti siis myös keittiön matoksi ja eteisen matoksi.

Woodnotes Outdoor in/out matot kestävät hyvin UV-säteilyä, ja siten soveltuvat juurikin ulkokäyttöön. Pinta on helppo pitää puhtaana ja mattoa voi käyttää molemminpuolin.

Väri ja koko

Valikoimassamme on saatavilla kaikki Lina Rickardssonin suunnittelemat Pappelina-muovimatot vakiomitoissa.

Woodnotes Design Team suunnittelemat Outdoor in/out tuotteita saa juuri sen kokoisena kuin haluaa. Vakiokokojen lisäksi mittatilaustyönä. Maksimi leveys Woodnotes Outdoor in/out matoissa on 300 cm, pituus vapaa.

Myymälässä esillä laajempi valikoima malleja ja värejä.

Mattoliike ELSE Oy - 2013 © Patric Puola