Mattoliike ELSE Oy
Hitsaajankatu 1
00810 HELSINKI
Puh. 010 320 7150

Palvelemme
Ark.
La

10-19
10-17

Else MattomyyntiLaadukkaita mattoja kaikkiin tarpeisiin
Kuramatto Allergiaystävällinen Hylkii likaa Sähköistymätön Hylkii nesteitä Liukuestepohjustus Kestää lattialämmityksen Vaikeasti syttyvä Laattarakenne

Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään valikoimastamme kohteeseen mieluisan materiaalin, kuosin ja värin sadoista vaihtoehdoista olipa kyseessä kokolattiamatto, porrasmatto tai tekstiililaatta.

Kokolattiamatto, ELSE Kokolattiamattolaatta, ELSE Tesktiililaatta, ELSE Tekstiililaatta, ELSE Kuviollinen porrasmatto, ELSE Musta porrasmatto, ELSE Sisal porrasmatto, ELSE Helsingin Pohjoisranta, ELSE

Materiaali

Kaikki kovaa kulutusta kestävät kokolattiamattomateriaalit, kuten polyamidi, sisal ja villa, soveltuvat mainiosti näihin kohteisiin.

Runsaassa valikoimassamme on myös laadukkaat kokolattiamattolaatat kotiin ja yrityksiin.

Koko ja väri

Kokolattiamattojen maksimileveydet ovat 400cm/500cm, jotka mahdollistavat suurienkin kohteiden toteuttamisen.

Meiltä saat myös mittauspalvelun kotiisi tai yritykseesi. Saat parhaan mahdollisen hyödyn, kun asiantunteva myyjämme laskee mattotarpeen ja tuo vaikka mallipaloja matoista mukanaan, jolloin voit sovittaa sävyt ja kuosit kalusteisiin.

Asennus

Tarvittaessa saat kauttamme mattokaupan yhteydessä ammattitaitoisen asennuspalvelun.

Portaisiin saat myös kauttamme messinkisiä porrastankoja, joita on saatavana kahta eri paksuutta. Pituuksia saat vakioleveyksien lisäksi mittatilaustyönä.

Mattoliike ELSE Oy - 2013 © Patric Puola